Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در طرح دارویاری تعداد داروهای تحت پوشش افزایش پیدا کرده و ۱۰۰ قلم از داروهای پر مصرف مثل داروهای سرماخوردگی و ۳۶۶ قلم داروهای ضروری پر مصرف برای بیماران مزمن تحت پوشش بیمه قرار گرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، زهرا کیانی صبح امروز در دومین جلسه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با محوریت طرح دارو یاری از اجرای این طرح از روز گذشته در استان خبر داد و اظهار داشت: در این مرحله از اجرای این طرح صرفاً داروهای تولید داخل مشمول تغییر قیمت شده و داروهای وارداتی مشمول تغییر قیمت نخواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: در طرح دارویاری تعداد داروهای تحت پوشش افزایش پیدا کرده و 100 قلم از داروهای پرمصرف مثل داروهای سرماخوردگی و 366 قلم داروهای ضروری پر مصرف برای بیماران مزمن مانند بیماران دیابتی و دارای فشار خون تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

احمدی: نمایندگان مجلس در جریان طرح دارویار قرار ندارند طرح دارویار قیمت دارو را برای بیماران افزایش نمی‌دهد/ کرمانشاهی‌های فاقد بیمه از بیمه رایگان بیمه سلامت بهره‌مند می‌شوند "دارویار" چه نقشی در تامین داروی مورد نیاز بیماران ایفا می‌کند؟/ انگیزه مضاعف تولیدکنندگان با اجرای طرح جدید

وی ادامه داد: پرداختی بیماران برای تهیه دارو در صورت ارائه نسخه الکترونیک نسبت به قبل از اجرای طرح هیچ گونه افزایشی نخواهد داشت و در برخی مواد کاهش قیمت نیز داریم.

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: خوشبختانه با همکاری خوب همه داروسازان و داروخانه‌ها و مسئولان دانشگاه و استان تاکنون روند اجرای طرح در سطح استان بسیار خوب بوده و مشکل خاصی گزارش نشده است.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: دولت در اجرای این طرح یارانه دارو را قطع نکرده بلکه یارانه دارو از شرکت‌های تولیدکننده به بیمه‌ها انتقال یافته است.

اربابی افزود: خوشبختانه در حال حاضر تمامی نرم افزارهای پشتیبان اجرای طرح به‌روزرسانی شده و در بازدیدهای میدانی نیز مشکلی در این زمینه مشاهده نشده است.

وی نسخه‌نویسی الکترونیک را لازمه اجرای موفق‌تر طرح دارویاری عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به اجرای تقریبا 100 درصدی طرح نسخه‌نویسی الکترونیک در استان، مشکلات بسیار کمتری در اجرای طرح دارویاری خواهیم داشت.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه طرح دارویاری یک طرح سراسری است افزود: اجرای این طرح با قوت و قدرت پیش خواهد رفت و منافع آن برای کشور و مردم خواهد بود.

گلچین با تاکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی و اقناع مردم و پزشکان در زمینه این طرح گفت: نباید در راستای اجرای این طرح به گونه‌ای عمل کنیم که باعث ایجاد نارضایتی اجتماعی شویم.  

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز با بیان اینکه حل مشکلات درمانی مردم یکی از وظایف ذاتی دانشگاه علوم پزشکی است از اختصاص 4 دستگاه جدید دیالیز به مراکز درمانی و راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد در لانو سربیشه خبر داد.

سیدمحمد موسوی میرزایی با اشاره به محرومیت خراسان جنوبی و اظهار اینکه همواره در تلاشیم با تهیه امکانات و تجهیزات جدید خواسته‌های درمانی مردم استان را برطرف کنیم افزود: در راستای تجهیز مراکز درمانی استان، 4 دستگاه جدید دیالیز تهیه شده است که در چند روز آینده به شهرستان‌هایی که از نظر تامین این دستگاه در مضیقه هستند اختصاص خواهیم داد تا بخشی از مشکلات مردم عزیز و بیمارانی که مشکل کلیوی تا حدودی برطرف شود.

وی به اخذ مجوزهای مربوطه برای راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد در بخش لانو سربیشه اشاره و تصریح کرد: با همت و اراده دانشگاه و با همکاری و حمایت مجموعه استانداری و بیمه سلامت زیرساخت، تجهیزات و وسایل لازم راه‌اندازی این مرکز انجام گرفته و از هفته جاری خدمات ترک اعتیاد در این بخش ارائه می‌شود.

انتهای پیام/ 252/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اجرای این طرح طرح دارویاری اجرای طرح طرح دارو تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۹۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت

بابک بوالحسنی سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: تمام خدمات سرپایی و بستری زوج‌های نابارور در دولت سیزدهم تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته که این امر اتفاق بزرگی است.

وی بیان کرد: آزمایش ژنتیک و خدمات درمانی زوج‌های نابارور در دولت سیزدهم به ارایه ۵۷ خدمت آزمایشگاهی، ۵۶ قلم داروی تخصصی و ۲۰ عمل جراحی ناباروری با پوشش ۹۰ درصد در بخش دولتی رسیده است.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: محدودیت‌هایی پیش از این برای مراجعه به آزمایشگاه‌ها برای زوج‌های نابارور بود که این محدودیت‌ها نیز برداشته شده است.

بوالحسنی اظهار کرد: بحث غربالگری و آزمایشات این بخش نیز در تعهد درآمده و کسانیکه که ناباروی آنها مشخص شد، می‌توانند این آزمایشات را انجام دهند.

وی یادآور شد: سه میلیارد و ۳۶۱ میلیون ریال در سال ۱۴۰۰ و ۱۵ میلیارد و ۸۶۰ میلیون ریال در ۱۰ ماه سال گذشته برای انجام آزمایشات مختلف این بیمه شدگان هزینه شده است.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی اضافه کرد: اجرای طرح دارویار و افزایش پوشش تعهدات بیمه اقلام دارویی از دیگر توفیقات دولت سیزدهم است که از تیرماه سال ۱۴۰۱ کلید خورد و هدف آن بود تا یارانه دارو به صورت مستقیم به بیمه‌شدگان پرداخت شود و این یارانه به شرکت‌های دارویی و وارد کننده پرداخت نشود.

بوالحسنی عنوان کرد: این طرح دولت نقش موثری در مبارزه با قاچاق دارو دارد و باعث می‌شود تا پرداختی از جیب بیمه‌شدگان کاهش یابد.

وی گفت: ۶۱۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ و یک‌هزار و ۱۰۷ میلیارد ریال در ۹ ماه سال گذشته در راستای اجرای این طرح در استان مرکزی پرداخت شد.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی افزود: بیمه شده با اجرای این طرح هزینه کمتری برای فرانشیز پرداخت می‌کند و بیمه سلامت هم سهم خود را به داروخانه‌ها و مراکز دولتی پرداخت می‌کند.

بوالحسنی تاکید کرد: پوشش بیمه مادران باردار، شیرده و فرزندان تا سن هفت سال از دیگر طرح‌های خوب و در جریان است که مادران باردار فاقد بیمه تا پایان شیردهی و فرزندان آنها تا سن هفت سالگی به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

وی گفت: بر اساس ماده ۶ قانون حمایت از معلولان در آبان‌ماه سال ۹۹، تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان بهزیستی و بیمه سلامت به منظور بهره‌مندی افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی منعقد شد که بر اساس آن ۹ کد خدمتی در حوزه کار درمانی، گفتار درمانی، بینایی سنجی و شنوایی شناسی تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفت.

سرپرست اداره‌کل بیمه سلامت استان مرکزی ادامه داد: کد‌های خدمتی این طرح در دولت سیزدهم و در سال ۱۴۰۱ به ۵۹ کد رسید و در این سال، ۷۹ میلیارد ریال و در سال گذشته چهار هزار میلیارد و ۵۶۱ میلیون ریال هزینه شد.

بوالحسنی عنوان کرد: ۱۰۰ درصد تعرفه توانبخشی بیماران اوتیسم در بخش دولتی و ۸۰ درصد تعرفه در بخش خصوصی توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران